Jachtmerk Serengeti Safaris

U bevindt zich nu hier op het jachtplatform: Home chevron_right Serengeti

dealer

De jachtreis van uw leven

Serengeti jachtsafari's is een gerenommeerde en uiterst betrouwbare Premium Hunting Outfitter die compromisloze uitmuntendheid biedt sinds 1984. Wij bieden op maat gemaakte safari's in Zuid-Afrika, een land dat sinds lang bekend staan als een van de premiumbestemmingen voor jacht- en toursafari's op de wereld. Een bestemming waar al uw dromen werkelijkheid worden. Ons doel is niet alleen om u de jacht van uw leven aan te bieden. Wij willen u ook een unieke ervaring laten meemaken. Een ervaring die u nooit zult vergeten. En wilt u met de hele familie op reis? Ook dat is mogelijk, want wij brengen desgewenst uw hele familie naar Afrika. Op basis van onze jarenlange ervaring weten wij hoe wij uw safari in Afrika tot een onvergetelijke ervaring kunnen maken. Daarbij hebben we veel oog voor details. Heeft u interesse: neem dan even contact met ons op.

Zuid-Afrika

De beste tijd om Zuid-Afrika te bezoeken is van maart tot september. Dit is het droge seizoen en de temperaturen zijn dan bescheiden. Serengeti jachtsafari's is gespecialiseerd in Plains Game en Big 5 Safari's in Zuid-Afrika. Serengeti Safari Lodge is gelegen in een malaria-vrij natuurbeschermingskamp waar jagers met onder meer boog, geweer of pistolen naar hartelust kunnen jagen.

Accommodatie

Bij Serengeti Safari Lodge ervaart u de opwinding en het avontuur van de jacht, maar kunt u ook genieten van een verblijf in onze luxe accommodatie. De woningen in Afrikaanse stijl zijn voorzien van airconditioning en elke slaapkamer heeft een eigen badkamer. Serengeti Safari Lodge verwelkomt gezinnen en heeft een luxe zwembad in het kamp. Serengeti Safari Lodge beschikt over alle voorzieningen die u in een klein luxehotel verwacht. De locatie werd en wordt bezocht door de meest vooraanstaande jagers van de wereld. De lodge is ontwikkeld in het hart van ons eigen beschermde natuurreservaat van 25.000 hectare, dat wordt omgeven door 40.000 hectare concessiegebieden met het mooiste wild. Het reservaat ligt vier uur rijden ten noorden van O.R. Thambo International Airport (Johannesburg) in de Limpopo-provincie Zuid-Afrika. Na een goede dagjacht eindigen we de dag met een sundowner-drankje in de bush of in Shawu Bar, waar onze Afrikaanse gerechten geserveerd worden rond een knapperend haardvuur in Xhamaros Boma of in de sfeervolle en gezellige eetzaal. Wij bieden verschillende arrangementen aan met jachtsafari's naar verschillende gebieden. U heeft, als jager, dus volop keuze bij Serengeti Safari Lodge. Kijkt u voor de mogelijkheden op onze site of neemt u contact met ons op.