Jachtmerk Smit Jachtreizen

U bevindt zich nu hier op het jachtplatform: Home chevron_right Smit Jachtreizen

dealer

Onvergetelijke avonturen

Smit Jachtreizen is gevestigd in het noorden van de provincie Drenthe. Ons bureau is ontstaan vanuit onze persoonlijke interesse in de Engelse Springer Spaniël. Door onze contacten in Groot-Brittannië kregen wij de mogelijkheid ook jachtreizen naar Engeland en Schotland te organiseren. Dit is de laatste jaren uitgebreid met jachtreizen naar diverse andere landen. Wij bieden u diverse mogelijkheden in de vorm van kant en klare meerdaagse jachtreizen. Wij gaan ervan uit dat u zelf uw tickets regelt voor uw reis. Desgewenst zijn wij echter bereid ook hiervoor zorg te dragen. Heeft u speciale wensen? Neemt u dan contact met ons op. Graag nodigen wij u uit om de diverse jachtmogelijkheden die wij bieden op onze site www.smitsjachtreizen.nl te bekijken. Smit Jachtreizen heeft ook een besloten Facebook-pagina; heeft u interesse om onze berichten daar te volgen en ervaringen van anderen te lezen? Stuur ons dan een e-mailbericht waarin u om toegang tot onze Facebook-pagina vraagt.

Bijzondere jachtreizen

Wij hebben recentelijk ons aanbod uitgebreid met een flink aantal zeer bijzondere jachtreizen. Onder meer drukjachten op elanden of jacht op muntjak, chinese waterree, witstaarthert, houtsnip of Sikahert. In Oostenrijk hebben wij sinds 2012 in Tirol een goede partner voor de gemzenjacht. Inmiddels hebben wij ook in andere delen van Oostenrijk veel contacten voor jacht de op gems en murmeltier. Gemzenjacht is altijd weer een onvergetelijk avontuur. De schilderachtige Alpen, gemoedelijke avonden in de hut of in het hotel, de jacht hoog in de bergen, het adembenemende landschap met uitzicht op bergtoppen tot 3.000 meter en de uitdaging die u in dit adembenemende landschap te wachten maken gegarandeerd op elke jager een onuitwisbare indruk. In Engeland organiseren we onder meer jachten op muntjak, chinese waterree, reebok en damwild, duiven en sikahert. In Spanje bieden we onder meer drukjachten aan op herten, varkens en moeflons. Heel bijzonder zijn hier ook de kleinwild-jachten, met name de grote drijfjachten op de roodpootpatrijs.

Estland

Een bijzonder en nog vrijwel onbekend jachtland is Estland. In Estland kunt u vele soorten wild bejagen zoals: eland, roodwild, zwartwild, bruine beer, wolf, lynx, bever, reewild en vele soorten klein wild. Het bestand aan elanden bedraagt ongeveer 12.000. Hiervan worden jaarlijks zo'n 4.000 stuks geschoten. Onze relatie in Estland heeft jaarlijks afschot aan stieren variërend van 150 - 190 stuks. Een van de jachtgebieden van onze relatie grenst aan het Soomaa Nationaal Park. De elanden worden daar bejaagd door individuele jagers tijdens de bronst in de periode 15 september tot 1 oktober. De grootste aantallen worden geschoten tijdens de drukjachten die vanaf 1 oktober tot 15 december worden georganiseerd. Wij kunnen voor u in overleg alle soorten jacht organiseren, maar zullen ons in Estland beperken tot de jacht op eland.