Jachtmerk Sommer Exclusiv

U bevindt zich nu hier op het jachtplatform: Home chevron_right Sommer Exclusiv

dealer

Sommer exclusive of ‘de kunst van het verfraaien’.

Je zou kunnen zeggen dat Mario Sommer met zijn, in Oostenrijk gevestigde bedrijf, Sommer exclusive de kunst van het verfraaien tot nieuwe dimensies heeft verheven. Met ongeëvenaard vakmanschap in de graveerkunst en houtbewerking geeft Sommer exclusive elk wapen een unieke meerwaarde en uitstraling. Dat is wat Sommer exclusive doet. Daar staan wij voor. Onze vakmensen verfraaien en veredelen geweren van de meest gerenommeerde merken zoals Blaser, Mauser of Ferlacher en dat doen we op basis van uw persoonlijke wensen en ideeën. De beste gravures, sierlijke kolven, rijk gedecoreerde zijplaten en oogstrelende grendelknoppen geven elk wapen een unieke en luxe uitstraling. Ervaar zelf ons vakmanschap en verwen uzelf en uw wapen met een individueel meesterwerk van Sommer Exclusive. Wilt u uw dierbare geweer een nieuwe uitstraling geven? Kijk dan eens bij ons wat er allemaal mogelijk is. Wij bieden de fraaiste grendelknoppen aan, bijvoorbeeld in de vorm van een moeflon-kop. Een dergelijk object is een parel voor uw geweer.

Exclusieve gravure

Wij graveren verschillende types geweren van Blaser, zoals de R8. Dit geweer is gemaakt voor de actieve jager die hoge eisen stelt aan zijn geweer. Met de meesterlijke gravures van Sommer Exclusive kunt u zo’n waardevol geweer een persoonlijke toets geven.  Ook vervaardigde Sommer exclusive de gravures voor de Blaser R93. Dit is een van de best verkochte geweren van Blaser en is al sinds 1993 op de markt. Inmiddels zijn er bijna 100.000 stuks geproduceerd. Onze exclusieve gravures maken dit geweer uniek.

Veredeling

U als klant heeft de keuze; kiest u voor een mooie gravure op de zijplaten of voor een complete veredeling van het geweer? Vele opties zijn mogelijk: verfraaiing van de grendel, houtsnijwerk in de kolf of gravures naar eigen keuze. In onze internetwinkel bieden wij, naast bijzondere accessoires, ook geweren aan die wij zelf hebben gedecoreerd. Wij streven naar uiterste perfectie en onze producten worden gemaakt door vakmensen die de hoogste graad van uitmuntendheid hebben bereikt binnen hun specialisme. Uw geweer is bij ons dus in vertrouwde handen.