Jachtmerk Steiner

U bevindt zich nu hier op het jachtplatform: Home chevron_right Steiner

dealer

Generaties lang kijkplezier

Steiner is een wereldwijd geliefd merk voor verrekijkers. Een merk met een geschiedenis die teruggaat tot 1947. Alle kijkers bezitten een zeer degelijke constructie. Naast de voortreffelijke optische eigenschappen staan de verrekijkers van Steiner dan ook bekend om de zeer robuuste en degelijke bouw. Steiner verrekijkers kunnen tegen een stootje en een regenbui. Daarom zijn de verrekijkers van Steiner vaak in gebruik bij professionele gebruikers als militairen en boswachters.

Fraaie details

De verrekijkers van Steiner zijn voorzien van details die laten zien met hoeveel zorg het product ontworpen is. Neem bijvoorbeeld de de 'clic-loc'-draagriemen die in een handomdraai te vervangen zijn door bijvoorbeeld een harnas. Daarnaast is de Steiner verrekijker met zorg voor het milieu gemaakt.

Triomf

In de donkere dagen na de Tweede Wereldoorlog vierde Steiner zijn eerste triomf. Hij startte een eenmanszaak in Bayreuth. Karl Steiner had een enkel doel: optische producten maken die zo functioneel, stevig en uniform vlekkeloos zijn dat niemand ze kan evenaren. Zijn passie voor optische perfectie zorgde ervoor dat de eenmanszaak binnen zes jaar was uitgegroeid tot een onderneming waar vijftig man werkten. Hun producten werden al snel wereldwijd een groot succes. Tegenwoordig is de premium optiek van oerdegelijke Duitse makelij verkrijgbaar in 65 landen enwordt breed gewaardeerd door sporters, jagers  vogelaars, zeelieden, vliegeniers en militairen.

Wereldklasse

Onderzoek, ontwikkeling en productie vindt plaats op onze locatie in Bayreuth. Het is misschien wel het meest geavanceerde laboratorium en productiecentrum voor optiek op aarde.  Steiner lenzen, coatings en prisma's van wereldklasse worden gemaakt, geperfectioneerd en geproduceerd in Duitsland en ondergaan het meest volledige productie-, inspectie-, test- en goedkeuringsproces dat er bestaat. Alleen al voor de lenzen zijn 460 nauwkeurige stappen noodzakelijk tijdens het productieproces. Afgewerkte lenzen worden geassembleerd in gespecialiseerde verrekijkers en vervolgens geïnspecteerd, getest en opnieuw goedgekeurd. Eenmaal voorbij de laatste inspectie, biedt elke verrekijker van Steiner de meest betrouwbare, accurate en bevredigende kijkervaring die er bestaat.

Innovator

Steiner was de eerste die op de markt kwam met een lichtgewicht, onverwoestbare en met rubber gepantserde Makrolon-behuizing. De stikstofarme mistafdichting zorgt voor een helder beeld onder alle omstandigheden. De laserfilter, de waterafstotende Nano-Protection-lenzen en talloze nieuwe coatingtechnologieën zorgen voor het hoogste niveau van contrast en lichttransmissie. Steiner is ook een toonaangevende innovator op het gebied van opto-elektronica. De eerste geïntegreerde digitale kompas-binoculair met een laser afstandsmeter van internationale kwaliteit getuigt daarvan. Als lid van de exclusieve Beretta Group, een van de oudste wapenfabrikanten ter wereld, is Steiner sterker, veelzijdiger en innovatiever dan ooit. Elk Steiner-product levert de beste prestaties en is gemaakt om generaties lang mee te gaan.