Jachtmerk Swarovski

U bevindt zich nu hier op het jachtplatform: Home chevron_right Swarovski

dealer

Grenzeloze perfectie

Swarovski is een Oostenrijks bedrijf dat werd opgericht in 1949. Het is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van optische instrumenten met een groot bereik en van de hoogste precisie. Het heeft een vaste plek in het premium-segment van de markt. Voor veeleisende gebruikers is Swarovski niet zelden de eerste keuze. Logisch, want de verrekijkers, telescopen, richtkijkers en optische instrumenten van Swarovski hebben hun kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid in de afgelopen halve eeuw ruimschoots bewezen. Het succes van het Swarovski is gebaseerd op de innovatieve kracht, de kwaliteit en de intrinsieke waarde van de producten en het functionele en esthetische ontwerp ervan.

Swarovski: Passie voor natuur

De passie voor de natuur is een essentieel onderdeel van de bedrijfsfilosofie en wordt onder meer weerspiegeld in de milieuvriendelijke productie. Daarnaast investeert Swarovski structureel en voor een lange termijn in projecten voor natuurbehoud. De omzet van het bedrijf bedroeg in 2017 146,3 miljoen euro met een exportratio van 91%. Het bedrijf heeft ongeveer 950 werknemers in dienst.

Jacht

Als een familiebedrijf dat stevig geworteld is in Tirol, een gebied van uitzonderlijke schoonheid, ziet Swarvski Optik het als zijn plicht om voor het milieu te zorgen, de natuur te beschermen en de biodiversiteit te beschermen. Onze liefde voor de natuur heeft ons meer dan 60 jaar geïnspireerd. Ons doel is om mensen te helpen de natuur lief te hebben.

Ons eigen positie op jacht is belangrijk voor ons en een deel van wie we zijn. Deze aanpak is ook belangrijk voor een direct en authentiek contact met onze klant en is de sleutel tot ons succes sinds de oprichting van het bedrijf. In het hart van de jacht met respect voor de natuur

We zien jagen als een verantwoordelijk bezigheid  in harmonie  met de natuur, zolang et correct en weidelijk wordt uitgevoerd. Dergelijke jacht ondersteunt Swarovski graag met goede optische producten, zoals richtkijkers. 

Richtkijkers van Swarovski

En als iemand weet hoe je een goede richtkijker moet maken, dan is het wel Swarovski. Deze Oostenrijkse producent van optiek en accessoires behoort immers tot de absolute top op het gebied van verrekijkers, richtkijkers en telescopen. De producten van Swarovski worden nog steeds handmatig geproduceerd, geassembleerd en gecontroleerd.

Swarovski Z8i

Met de nieuwe Swarovski Z8i zet de fabrikant een nieuwe standaard op gebied van top optiek. Deze richtkijker, met 8x vergrotingsfactor, bestaat onder meer uit een slanke 30mm buis die eenvoudig kan worden gemonteerd op ieder kogelgeweer. De Z8i is een krachtige richtkijker die zijn gelijke niet kent in de jachtwereld.  De 8x vergroting combineert een groot gezichtsveld met een optimale detailweergave. De Swarovski Z8i is voorzien van Swaroclean technologie. Dit zorgt ervoor dat de lenzen makkelijk en snel schoon te maken zijn. Deze richtkijker kan eveneens worden geleverd met een ballistische toren. Andere modellen richtkijkers van Swarovski zijn onder meer de  Z6i, X5i en Z6i. Al deze richtkijkers bieden stuk voor stuk ongeëvenaarde precisie, flexibiliteit en veiligheid.