Jachtmerk TulAmmo

U bevindt zich nu hier op het jachtplatform: Home chevron_right TulAmmo

dealer

TULAMMO: patronen met een gunstige prijs/kwaliteitverhouding  

De geschiedenis van The Tula Cartridge Works gaat terug tot 1880 toen keizer Alexander II opdracht gaf om de munitiefabriek in de stad Tula op te zetten.  Al in 1882 bereikte de fabriek een productiecapaciteit van meer dan 30 miljoen patronen. Meer dan 25% van alle munitie die het Russische leger tijdens de Eerste Wereldoorlog (1914-1918) gebruikte, werd geleverd door The Tula Cartridge Works. Tegenwoordig is het merk TULAMMO bekend in Rusland en daarbuiten.

Kwaliteit

Sportschutters en jagers over de hele wereld waarderen de hoge kwaliteit en veiligheid van onze producten. TULAMMO is de toonaangevende munitiefabriek van Rusland en produceert momenteel munitie voor Noord-, Midden- en Zuid-Amerika, evenals Australië en verschillende landen in het Midden-Oosten. TULAMMO levert patronen voor diverse wapens zoals kogelgeweren en semi-automatische geweren. De munitie is getest om te presteren onder extreme weersomstandigheden.  

Gunstige prijs/kwaliteit

TULAMMO kan bogen op een traditie van 130 jaar. Die ervaring ligt aan de basis van onze huidige productie. Al die kennis passen we, samen met voortschrijdende inzichten uit wetenschappelijk, hedendaags onderzoek, toe in de fabricage van onze munitie. Het vormt de basis van de duurzame ontwikkeling van ons bedrijf. TULAMMO heeft een groot assortiment patronen voor diverse kalibers in een zeer gunstige prijs/kwaliteit-verhouding.