Jachtmerk Benchmade

U bevindt zich nu hier op het jachtplatform: Home chevron_right Benchmade

dealer

Met een rijke historie van meer dan 30 jaar, is Benchmade het product van vele toegewijde medewerkers, een nooit aflatende vraag naar uitmuntendheid, de visie van familie de Asis en totale toewijding aan cultuur, service en innovatie. Dit is het verhaal van Benchmade. Het Benchmade-avontuur begon toen Les de Asis een mes wilde dat de nieuwste materialen en productietechnologie weerspiegelde ter vervanging van de goedkope vlindermessen.

In combinatie met de handvatten die Les inleverde bij een kleine machinewerkplaats in Californië, assembleerde en voltooide hij zijn eerste Balisong-mes in zijn eigen garage. Trots op zijn creatie nam hij dit mes mee naar een plaatselijke wapenwinkel en de eigenaar vroeg: "Zou je er nog eens 100 kunnen bouwen?"

In 1987 wilden we de beste messen ter wereld maken - en dat is precies wat we deden. We zijn sindsdien enorm gegroeid, maar ons doel blijft hetzelfde: de beste messen maken in de wereld. Dit mes is ontworpen op basis van de voorkeuren van jagers. Onze messen hebben de vorm en het gevoel van jachtmessen en de gebruikte materialen overtreffen de prestatieverwachtingen. De messen van Benchmade worden gemaakt in de VS.