Jachtmerk Vortex

U bevindt zich nu hier op het jachtplatform: Home chevron_right Vortex

dealer

Vortex: de kracht van optica

Sinds 1986 zijn we een Amerikaans familiebedrijf dat wordt geëxploiteerd door hardwerkende mensen in Wisconsin. Dan en Margie Hamilton zijn de oorspronkelijke en huidige eigenaren, verhuisden in 1986 naar Middleton in Wisconsin en begonnen daar met een kleine speciaalzaak in outdoor-artikelen. Het bedrijf is begonnen vanuit de overtuiging dat de klant altijd centraal staat. Wanneer je als ondernemer goed luistert naar je klanten en hen helpt om hun doelen te verwezenlijken en daarnaast een snelle, vriendelijke en persoonlijke service komt een positief uitresultaat vanzelf. Dat is altijd onze overtuiging geweest en vanuit die overtuiging functioneren wij nog steeds.

Vortex Optics 

Het bedrijf groeide en evolueerde in de loop van de tijd en in 2002 werd Vortex Optics opgericht. We zijn begonnen met Dan en Margie en hebben nu meer dan 200 Amerikaanse teamleden en werken dag in dag uit om u de beste producten en service te bieden in de optiekbranche. Al onze producten worden ontworpen, voorgeïnspecteerd en onderhouden in onze moderne productieruimte om ervoor te zorgen dat jij de beste producten en service ontvangt. We hebben dealers in de VS, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Europa, Zuid-Afrika, Australië en elders.

Mensen

Mensen, producten en beloftes: daar draait het allemaal om bij Vortex. Wij richten ons op de klant. Op zijn of haar wensen en wat we beloven doen we.  Zowel vóór als na de verkoop. Als je ooit een probleem hebt met een van onze producten, dan is dat ook ons probleem. Jaren geleden zijn we onze onderneming begonnen met de intentie om te blijven. Wij denken dan ook niet alleen aan de korte termijn. Kijk maar eens naar onze onvoorwaardelijke en onbeperkte VIP-garantie en je zult zien wat we bedoelen. Over onze missie kunnen we kort zijn. Het draait allemaal om drie woorden: mensen, producten en beloften. Dat zijn drie magische woorden die zeggen waarom het allemaal om jou gaat en waarom Vortex 'de kracht van optica' is.

Groot aanbod

Vortex begon in 1986, maar is in korte tijd van een klein familiebedrijf uitgegroeid tot een wereldwijd begrip. Het aanbod is groot en omvat red dot kijkers, richtkijkers, verrekijkers, afstandmeters, spotting scopes et cetera. Voor de drijfjacht ontwikkelde Vortex de Vortex Strike Eagle 1-6x24 richtkijker, een hoogwaardige richtkijker. Artikelen van Vortex staan onder streng toezicht bij ontwerp en fabricage en men levert de artikelen pas na grondige inspectie uit. Met de aanschaf van een Vortex product krijg je er een levenslange garantie er bij.