Wapenhandel Kuiper BV

U bevindt zich nu hier op het jachtplatform: Home chevron_right Wapenhandel Kuiper BV

dealer

Wapenhandel Kuiper, jouw specialist in wapens

Wapenhandel Kuiper werd in 1989 opgestart door Pieter Kuiper. Na jarenlang in de meubelbranche te hebben gewerkt kreeg hij de mogelijkheid om van zijn hobby zijn beroep te maken. In het begin ging het alleen om het repareren en helpen verkopen van wapens van bevriende schutters, maar van lieverlee breidde de winkel zich steeds meer uit. Begin jaren 90 is Marc Jonk er bij gekomen om het bedrijf te versterken. Om meer winkelruimte te creëren is er een aantal keren verbouwd en uitgebreid tot de winkel zijn huidige grootte had van ca. 220 vierkante meter.

Ruim assortiment

Inmiddels is Wapenhandel Kuiper uitgegroeid tot het adres voor de jacht en schietsport in Groningen. Bij ons kun je kiezen uit een ruim assortiment van wapens zoals geweren, pistolen en revolvers. Ook kun je in onze winkel in Blijham (Groningen) terecht voor het aanschaffen van een luchtbuks. Wij hebben duizenden artikelen voorradig en adviseren de jager en de sportschutter graag persoonlijk. Daarnaast kunt u 24/7 onze producten gemakkelijk online bestellen en veilig betalen in onze webshop.

Specialist in optiek

Wij hebben ons gespecialiseerd in optiek. Zowel voor de jacht als voor de schietsport bieden wij een uitgebreide keuze aan optische richtmiddelen. Voor Nederland zijn wij importeur van Schmidt&Bender en Lensolux. Verder voeren wij merken als Zeiss, Swarovski en Kahles.

Herladen

Naast vuurwapens en luchtbuksen hebben wij vele accessoires en onderdelen in voorraad. En vanzelfsprekend kunt u bij ons ook terecht voor al uw munitie en hebben wij alle benodigdheden om zelf uw eigen munitie te maken. Wij zijn namelijk ook gespecialiseerd in de praktijk van het herladen. Wij geven je hierover graag advies.

Importeur

Wapenhandel Kuiper is importeur van diverse merken binnen de jacht en schietsport in Nederland. Zo leveren wij producten van onder andere Sig Sauer, Uberti, Brenneke, Fluna Tec, Krüger, LPA sights, Pedersoli, Kimar en Swiss Arms aan vele dealers.  Ook voor technische reparaties, speciale coatings en tunings voor gebruikte wapens kun je bij Wapenhandel Kuiper terecht.

Jacht artikelen van Wapenhandel Kuiper BV