Jachtmerk Yamaha

U bevindt zich nu hier op het jachtplatform: Home chevron_right Yamaha

dealer

Al meer dan 50 jaar zet de Yamaha Motor Group zich in voor het creëren van waarde door middel van haar producten en diensten. Sinds de lancering van Yamaha's off-highway business zijn de opmerkingen en meningen van klanten in de producten verwerkt, voortdurend verbeterd door strenge tests en is de markt uitgebreid met nieuwe innovaties.

In de loop der tijd is de markt voor off-road voertuigen, die zijn oorsprong vindt in de VS, uitgebreid naar Europa, Oceanië, Azië en Japan. In Japan werden geleidelijk aan "ATV-landen" opgericht, gebieden die gereserveerd zijn voor het ongehinderd maar veilig genieten van off-road rijden. ATV's vonden ook niet-recreatieve toepassingen. Hun uitstekende mobiliteit maakt ze ideaal voor bijvoorbeeld strandpatrouilles.

In Canada, waar de Canadese markt alleen in de Verenigde Staten op de tweede plaats kwam, waren de Canadezen erg blij dat ze YMC's Big Bear accepteerden. In feite werd de term "Big Bear" in het Canadese woordenboek synoniem voor ATV. En over de hele wereld zijn YMC ATV's uitgegroeid tot populaire, bekende producten. Yamaha zou later haar assortiment ATV's een voor een uitbreiden, met inbegrip van modellen die zeer geschikt zijn voor gebruik buitenshuis, zoals de YFM450 en YFM660R, de high-performance YFM660R, de YFM350 basismodel, de YFM125 scooter-gevoel YFM125, de instap YFM80, en meer.