Jachtmerk Zeiss

U bevindt zich nu hier op het jachtplatform: Home chevron_right Zeiss

dealer

Premium richtkijkers van Zeiss

Al meer dan 165 jaar ontwikkelt Carl Zeiss hoogwaardige premium optiek. Een unieke combinatie van innovatie, traditie en de hoogste kwaliteitsstandaarden in productie zorgt voor richtkijkers van uitzonderlijke kwaliteit. Daarom geeft Zeiss bij al haar richtkijkers een kwaliteitsgarantie. De richtkijkers van Zeiss zijn het tastbare bewijs hoezeer Zeiss betrokken is bij de wensen van de jagers. Ze voldoen aan de verwachtingen die serieuze jagers van hun richtkijker hebben.

Vertrouwen

Zeiss weet als geen ander hoe belangrijk het is dat je als jager honderd procent kunt vertrouwen op technische hulpmiddelen. De richtkijkers van Carl Zeiss dragen bij aan intense jachtervaringen in iedere situatie en op elk moment. De jachtmogelijkheden worden eindeloos met hoogwaardige Carl Zeiss-richtkijkers. Breng het wild dichterbij met de krachtigste optica, grotere zichtvelden en innovatieve ballistische concepten. De speciale coating en topkwaliteit lenzen zorgen er voor dat uw richtkijker altijd zal presteren, ook bij slecht weer en bij weinig licht.

Conquest

Een voorbeeld uit ons assortiment. De Zeiss Conquest V4 6-24×50 is een richtkijker die beschikt over hoogwaardig glas voor een kristalhelder beeld. Uitgerust met een ballistische toren, 6-24x vergroting en verlicht dradenkruis zet Zeiss hiermee een nieuwe standaard in deze klasse. De Conquest is gemaakt van geavanceerd aluminium van vliegtuigkwaliteit. Hierdoor is kijker licht en duurzaam. Met maximaal 24x vergroting en met parallax-afstelling maakt de Conquest V4 precisie-schoten mogelijk op grote afstanden. De Conquest is richtkijker in het middensegment van Zeiss.

Terra

Het instapmodel is de TERRA.  De legendarische ZEISS-kwaliteit is gegoten in een vorm die in alle opzichten is gericht op de essentie: gebruiksgemak, robuustheid en een functioneel ontwerp. ZEISS TERRA-richtkijkers staan voor maximale robuustheid en gebruiksgemak. De 3X-modellen zijn perfect thuis in ruwe omstandigheden. Ze combineren beproefde optica en technologie met een robuust en functioneel ontwerp.

Victory

De Victory lijn is het beste wat Zeiss te bieden heeft. Deze modellen garanderen excellente prestaties en onvergetelijke jachtmomenten. We kunnen nu al met zekerheid stellen dat de Zeiss Victory HT-richtkijkers de geschiedenis in zullen gaan als de helderste optiek in de grote assortiment van Zeiss. De modellen uit deze serie richtkijkers laten je de jacht in een nieuwe dimensie ervaren. Je kunt langer observeren en veel nauwkeuriger schieten jagen, zelfs diep in de schemering en 's nachts. Behalve richtkijker levert Zeiss ook accessoires voor richtkijkers zoals beschermings-kappen en zelfs een afstandbediening voor de Victory Diarange.